Liftsystem Kft. 2020

0-24h Hibabejelentés: +36 30 520 4444

Referenciáink

10 emeletes társasház modernizációja

A zalaegerszegi társasház 2 db liftjén teljeskörű felújtást végeztünk. A felvonók vezérlés cseréje mellett, új hajtóművek kerültek felszerelésre. Ezáltal jóval halkabbá és energiatakarékosabbá vált a működésük. Természetesen a fülkei és aknai hívótablók is egy modernebb, érintős kivitelre lettek kiváltva. Végül a fülkék is kaptak egy teljes dekor borítást rozsdamentes elemekkel, valamint LED világítással kiegészítve.


Kőröshegyi Völgyhíd szervízfelvonói

Talán sokan nem is gondolnák, de a híd két legmagasabb lábában is található 1-1 db 630 kg teherbírású szervízfelvonó. Ezeknek a beszerelését is cégünk végezte 2007-ben. A karbantartást azóta is mi végezzük.


Hotel Panoráma Balatongyörök, felvonó felújítás

Rengeteg szállodában újítottunk fel liftet. A Balatongyörökön található Hotel Panoráma vizsont különleges kihívás volt abból a szemponból, hogy egészen kis helyre kellet hajtőművet találnunk és beépítenünk. Tovább nehezítette a feladatot a felvonó különleges kötélfüggesztése is. Természetesen itt is kapott új vezérlést a berendezés.


Zalaegerszeg Landorhegyi út társasházainak felújítása

A Landorhegyi úton több 10 emeletes társasház is található, épületenként 1-1db felvonóval. Az elhasználódott hajtóművek és megbízhatatlan vezérlések cseréje után jóval csendesebb és energiatakarékosabb liftek üzemelnek.